13.05.2011 г., 0:41 ч.

Липсваш 

  Поезия » Любовна
1073 0 7

Липсваш в тишината моя,

в стаята ми тихо е без теб,

липсваш в тъмнината,

дланите ми стискат лед...

Липсваш под завивката ми тежка,

дето бил си неведнъж

и с отронваща въздишка

търся аромата ти на мъж.

Липсва шепотът в ухото,

тръпките, пълзящи по гърба,

огънчето, стоплящо сърцето,

и страха да ходя по ръба...

Липсва светлинка, надежда,

че завинаги ще бъдеш мой,

връзката ни, като тънка прежда,

с възелчета малки спой...

Липсва вярата, че утре

пак ще чуя твоя глас,

ала зная, че дълбоко вътре

във душата ти живея аз...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??