4.09.2007 г., 8:51 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
867 0 4
 

Липсваш ми, когато сутрин стана,

няма кой до мен да се усмихне,

"Добро утро" нежно да ми каже,

"Приятен ден" да пожелае...


Липсваш ми, когато вечер легна,

в моето легло студено е без тебе.

Няма кой до мен да помечтае,

"Лека нощ" на мен да пожелае...


Липсваш ми, сърцето ми зове те.

Всеки ден тъй пуст без теб е.

Твоята усмивка тъй ми липсва.

Споменът във паметта избликва.


Липсваш ми, дори да има други,

които мойта мъка да угасят.

Аз не искам, искам теб и твоята усмивка,

която да ме сгрява, да ме радва,

да ме кара да мечтая

и мечтите ми в реалност да превръща!

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??