12.04.2012 г., 12:34 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
698 0 0

Липсваш ми.

Следите от горещите сълзи по бузите ми го доказват.

Липсваш ми.

И устните, шептящи глухо твоето име, го изказват.

Липсваш ми.

Очите сляпо тебе търсят, но няма как да те намерят.

Липсваш ми.

Ръцете, без да те докосват, безпомощно треперят.

Липсваш ми.

Душата ми крещи, но виковете давят се във мрака.

Липсваш ми.

Тези две слова сърцето с кървави сълзи проплака.

© Анна Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??