Apr 12, 2012, 12:34 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
734 0 0

Липсваш ми.

Следите от горещите сълзи по бузите ми го доказват.

Липсваш ми.

И устните, шептящи глухо твоето име, го изказват.

Липсваш ми.

Очите сляпо тебе търсят, но няма как да те намерят.

Липсваш ми.

Ръцете, без да те докосват, безпомощно треперят.

Липсваш ми.

Душата ми крещи, но виковете давят се във мрака.

Липсваш ми.

Тези две слова сърцето с кървави сълзи проплака.

© Анна Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??