Къде се изгуби, приятелю скъп?
Кажи ми, сега на чий гръб
да поплача аз и да се посмея?
Разбери ме, приятелю,
без теб не мога аз да живея!
Минават дните ми тъжни и скучни...
няма ги твойте песни весели, звучни.
Върни се, приятелю, нека сдобрим се сега,
нека щастливи сме, не сме малки деца!
В живота ни има кризи, аз зная.
Но не мога да разбера къде отиде накрая?
Приятелството ни, казвахме, че ще бъде вечно,
но ти каза "Чао!" и държа се безсърдечно!
Липсваш ми, приятелю, разбери го сега,
нека не държим се като малки деца!
© Милена Всички права запазени