Jan 9, 2010, 5:36 PM

Липсваш ми... 

  Poetry » Other
1303 1 2

Къде се изгуби, приятелю скъп?
Кажи ми, сега на чий гръб
да поплача аз  и да се посмея?
Разбери ме, приятелю,
без теб не мога аз да живея!


Минават дните ми тъжни и скучни...
няма ги твойте песни весели, звучни.
Върни се, приятелю, нека сдобрим се сега,
нека щастливи сме, не сме малки деца!

В живота ни има кризи, аз зная.
Но не мога да разбера къде отиде накрая?
Приятелството ни, казвахме, че ще бъде вечно,
но ти каза "Чао!" и държа се безсърдечно!

Липсваш ми, приятелю, разбери го сега,
нека не държим се като малки деца!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво! Дано се оправите.
  • Написано от сърце!
    Изпрати му го - дано ти подаде ръка!
    Успех!
    И добре дошла!
Random works
: ??:??