17.11.2006 г., 17:08 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
14791 1 20

Липсваш ми!

Не знаеш колко.

Със думи няма

да го изразя.

Със всеки жест,

със всеки поглед,

със нежното докосване

в нощта.

Ах, как ми липсваш!

Чак до болка.

Разяжда всичките

ми сетива.

При мен е тука

самотата

крещяща,

властна 

и с тъга.

Ах, как ми липсваш!

Ала скоро,

ще могат нашите

сърца

в едно сърце

да се превърнат

навеки с чувство-

любовта.  

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??