7.06.2019 г., 19:57 ч.

Липсваше ни 

  Поезия
145 0 0

Липсваше ни

 

Преминахме през два 
по своему различни животи -
едно от друго разделени сърца,
души останали завинаги сиротни.
Не са ти липсвали целувките
с другата в лунните нощи.
Не са ми липсвали милувките
на жадуващия за още и още.
Липсваше ни единствено любовта,
която свързва в едно цяло душите ни
и оная пламтяща мечта,
станала звезда сред звездите ни...
С тази липса минахме през два
по своему различни животи.
Единствено сърцата ни разбраха,
че ще си отидем влюбени, но самотни...

 

07 06 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??