15.08.2018 г., 7:29 ч.

Логично стихотворение 

  Поезия
711 5 9

Един ден 
ще си свърша 
всичката работа. 
Ще обеся прането 
по въжетата. 
Ще сготвя 
пилешка супа. 
Ще полирам
лунното отражение
по шкафчетата. 
Ще налепя бележки 
навсякъде - 
да напомнят
кога е вечерята 
и в колко 
да лягат децата. 
Ще изляза 
с две чаши за дъжд 
на верандата
да погледам как
безразсъдно 
се гмуркат звезди 
във реката... 
Ще ми бъдеш
желание.
"Do not disturb! "
е логичен завършек. 
Уморена съм.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??