21.03.2008 г., 15:38 ч.

Локвичка сълзи или просто нещо повече 

  Поезия » Друга
929 0 4

Локвичка сълзи или просто нещо повече...

Защо ли няма маска, която да прикрива твоите очи и ти да плачеш когато си поискаш,

тогава другите нямаше да виждат твоите сълзи,

нямаше да бъдеш слаб в техните очи,

нямаше да криеш всеки път с ръце подпухналите си от плач очи.

 

Да, това е депресиращо и тъжно в същия момент,

но това са думи, сътворени от един кретен.

Този, същият, който остави да го тъпчат,

този, дето се остави да го лъжат,

и скоро май ще се удави в своите сълзи

 

А той им вярваше, на онези със невинните лица,

вярваше им до припадък...

 

Сега кърпичка след кърпичка захвърля,

и всяка мокра от сълзи,

никой сълзите не може да изтрие

и кърпичката пак ще се смени...

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е..!!!
  • финала е страхотен но в първия куплет само "очи очи очи" някакси много гадно става 4 от мене
  • Великолепно е!
  • Ето, това е истинско стихотворение! Прекрасно е! 6 от мен, съжелявам, че няма по-висока оценка.
Предложения
: ??:??