20.09.2008 г., 21:35 ч.

Лолита и Кармен 

  Поезия » Друга
663 0 10
                 

Заспиващ облак

в олеандър бял -

палава Лолита,

за нея си мечтал.

Усмивка на мадона

и си уловен

в мрежата от огън

на една Кармен

Искаш ли ме,

трябва

да си нощ и ден -

рицар за Лолита

и демон за Кармен!


© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??