12.06.2006 г., 12:58 ч.

Лудо Биле /на Дали / 

  Поезия
744 0 3
Подковен ритъм,
стар файтон.
Мъгла и някаква река.
Годината е странно стара,
а мястото - незнайно де...
Кочияшът, в странни дрехи,
уморени - белите коне.
В сумрак изплува спяща гара,
гара... с излаз на море.
Вълни се плискат по перона,
а вятърът разпръсква ги навред.
Вагони са застинали като в икона,
а хората - с протегнати ръце.
Часовници навред са окачени,
и най-спрелият всред тях съм аз...

© Барон фон Микрофон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??