Надежда дошла е в живота нелесен.
Сърцата напъпили са с обич и зов.
И виното зрее, сбъдващо-есенно,
страсти-пожарища и внезапна любов.
Наливаме радост в искрящи бокали -
вино рубинено с ягодов аромат.
Очите ни, луда любов припознали,
отново се срещат, ненаситно зоват.
И всичко любов е. Животът ликува.
Душите се сливат. Поезия древна.
И химни се пеят. И вино лудува...
Светът е прекрасен!
Опиянение...
© Елена Гоцева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
/Обърнах имената й, за да не обърна някоя дъска на конкурса/
Жизнено дивей и ведра да си, Ена! От тук сорокпятаго..