Кажи ми,
мога ли
да те докосна
да чувствам трепета
на твойто тяло
кажи ми,
мога ли да те прегърна
сърцето ми да спре
от обич занемяло.
Как искам
да ти кажа,
а не мога
щом видя теб
словата занемяват
изричам думи чужди,
погледът замира,
а скритите желания
в мене полудяват.
Терзая се!
Какво ме спира?
Дали годините,
пясъка на времето
или смелостта ми
вече е страхлива
дай ми знак,
избави ме от проклятието.
Ноември, 2019г.
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени