10.11.2010 г., 10:11 ч.

Лудостта е заразна 

  Поезия » Философска
1068 0 6

Пиша сладникаво,

но се харчи.

Нагарча ти.

Нещо случва се с желанията.

Убивам вярата.

Забравям,

че земята е една за всички

и за всички ни еднакво се върти.

Припомням си го точно

миг преди

да скоча...

в очите на разплакано дете.

Миг преди да счупя

кристалното

му детско

Сърчице...

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??