Nov 10, 2010, 10:11 AM

Лудостта е заразна 

  Poetry » Phylosophy
1141 0 6

Пиша сладникаво,

но се харчи.

Нагарча ти.

Нещо случва се с желанията.

Убивам вярата.

Забравям,

че земята е една за всички

и за всички ни еднакво се върти.

Припомням си го точно

миг преди

да скоча...

в очите на разплакано дете.

Миг преди да счупя

кристалното

му детско

Сърчице...

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??