13.04.2013 г., 11:50 ч.

Лунапарк 

  Поезия » Друга
432 0 6

  

                       * * *

                      Животът ми е празен лунапарк,

                      без хора и със мокри въртележки.

                      Разбива се на дребно всеки смях.

                      Разплакан клоун прави смешки...

 

                                                                      11.04.2013 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??