11.12.2019 г., 8:01 ч.

Луната 

  Поезия » Свободен стих, Друга
498 2 4

Снощи говорих с луната,
малко банално звучи,
пълна е с тайни, а все мълчи ли мълчи.
Споделих ѝ своите тревоги,
споделих ѝ своите мечти,
но тя така и не отговори,
а продължи да мълчи.
Снощи говорих с луната ,
малко банално звучи.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??