14.06.2009 г., 22:20 ч.

Луната помни 

  Поезия » Друга
646 0 9



Гаснат надежди.

Една по една

във водата падат

звездни сълзи,

а вълните,

за слънце спомени

откраднали от брега,

на дъното

в неми миди

ги скриват.

 

Само

луната помни,

но мълчи...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??