Jun 14, 2009, 10:20 PM

Луната помни 

  Poetry » Other
641 0 9



Гаснат надежди.

Една по една

във водата падат

звездни сълзи,

а вълните,

за слънце спомени

откраднали от брега,

на дъното

в неми миди

ги скриват.

 

Само

луната помни,

но мълчи...

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??