16.12.2015 г., 11:04 ч.

Луните в живота ми 

  Поезия
444 0 0

ЛУНИТЕ В ЖИВОТА МИ

 

Вечното отричане на зримите неща

нашепва за отчаяното ми безсилие,

но надеждата е пак с мен на среща

и предлага "спасително" примирие.

 

За да ми бъде вярна неизменно тя,

нужно е в замяна да се простя с мечтата,

но с ръбести луни и повехнали цветя,

ще мога ли да си изхранвам душата...?

© Весела Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??