Лунно сияние
Лунно сияние
кацна на морето.
Вълните потрепнаха,
то затрептя.
Пръсти се сплетоха,
вълни заиграха
с това сияние
на нощта.
Едно вълнение се надигна на пръсти,
почувствах щастливия му миг.
Погледна ме то в очите,
а на морето дочух нощния вик.
© Мария Всички права запазени
Постройка, смисъл, ритъм - всичко е нищета.
Прочетох и други Ваши текстове - абсолютно празнословие; не се залъгвайте, че творите поезия.
И ми простете, че бях искрена.