8.08.2009 г., 20:43 ч.

Лятно... 

  Поезия
651 0 12

 

Поигра си ветрец с косите ми,

струна нежност  -

без ноти изсвири.

Тихо!

Чуваш ли...?

Лято е...

Не заспивахме...

Със  воал ще завържa очите ти,

след това ще ме дириш ли?

В сладък сън, захаросана ябълка,

пожелавахме...

 

Открихме... Откри я. А не вярваше!

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??