Поигра си ветрец с косите ми,
струна нежност -
без ноти изсвири.
Тихо!
Чуваш ли...?
Лято е...
Не заспивахме...
Със воал ще завържa очите ти,
след това ще ме дириш ли?
В сладък сън, захаросана ябълка,
пожелавахме...
Открихме... Откри я. А не вярваше!
© Юлиана Асенова All rights reserved.