7.07.2013 г., 16:43 ч.

Лято 

  Поезия » Друга
726 0 4

Въздухът ухае на мохито,

тротоарите кънтят от стъпки

на момичета разголени, от които

те побиват сластни тръпки.

 

Нощта облича звездната си роба,

дръзки погледи разголват мрака,

лошите момчета са на мода,

а любовта през лятото е сляпа.

 

Вятърът танцува в косите,

нежно напомня за първичния зов,

за да срещне под купола на звездите

момче и момиче за нова любов.

 

И въздухът се насища с феромони,

огньове припламват между жадни очи,

лято е, и нека бъдем готови

жаркият огън да ни изгори.

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??