25.06.2022 г., 16:41 ч.

Лято цари! 

  Поезия
114 0 0

и вече лято
цари сърцато

и обич всява
и незабрава

и вече лято
цари и властва

и с топлотата си
скръб препятства

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??