24.08.2008 г., 11:21 ч.

Лято е 

  Поезия » Гражданска
1001 1 28
Лято е.
   Жега е.
      Морзово...
         Розово...
            Крейзи момичета
               по съблекло.
Принцове...
   Флиртове...
      Групово,
         солово
           секси-сладкиши
              на лов за месо...
Барчета.
   Хапчета...
       - Екстра си!
           Екстази?
             Аре, излагаш се!
               Черпя. Вземи!
Лято е.
  Яко е.
     Пасваш ми.
        Пичка си.
           Мммм... Свършвам...
              Казвай -
                  вън?
                    Вътре?
                       Или?

Ps:

Лято е.
  Жега е.
     Гробищно.
       Восъчно.
         Само един изпращач
           е щастлив...
Пито-платено е.
   Шепа пръст.
      Черен кръст...
          Тръгва към нов живот
             вирусът Хив...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??