9.12.2007 г., 20:03 ч.

Лято и зима 

  Поезия » Любовна
656 0 0
Дойде ли лято, мисля за него.
Забравям за теб, целувам аз него.
Дойде ли зима, в прегръдките съм ти
и пазя аз спомена. И пазя аз блясъка,
в очите породен от желанието пак да съм с него.

Показваш, че с любов ме даряваш,
а от мен студенина улавяш.
Мислиш ме за светица,
а аз съм просто една умница,
разсъждаваща, че любовта е само чувство,
което го играя, за да се задоволиш.
Че с теб съм била, но същевременно
друг съм обичала.

© Бориса Михайловска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??