21.10.2018 г., 9:09 ч.  

Лъч 

  Поезия » Любовна
603 0 2

В тъмната стая лъч се процежда,
що за чудо ще е то?
Разни сенки по стените подрежда
в нежни отблясъци сто...

Душа се тихо вълнува,
ранено плаче сърцето,
стига, недей се бунтува
със сълзи е покрито лицето.

Какво  ще правиш в празната стая,
през ключалката недей наднича,
отдавна заключих, а ключа не зная.
Тук вече няма кой да обича!

© Ралица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??