30.07.2011 г., 18:46 ч.

Лъжица сол 

  Поезия » Философска
540 0 1


 Кръвта си аз изпих и се обесих
с въжетата на нашата любов.
Запях в смъртта си, сякаш не изречена,

аз твоето име -  мой живот.

Без дъх останах в своето дихание,

прегризах част от своята плът.
И в твоята обич търся упование,

а в моите чувства -  твоя път.

Една лъжица сол или пък вяра,

замесена с много топлина.
Една целувка твоя в огън се разпалва

в мойта искрена душа.

© Валентин Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Една целувка твоя в огън се разпалва
    в мойта искрена душа."
    Красиво е !
Предложения
: ??:??