10.04.2016 г., 0:38 ч.

Лъжовен сезон 

  Поезия » Друга
382 0 0


Пируваш ли и тази вечер, победителю?
Пирувай.., победата бе твоя и сега. 
Ловец си ти, хладнокръвен прелъстителю... 
Ловец на женски, глупави сърца... 

 

Празнуваш ли тази вечер отмъстителю? 
Празнувай и отново зареди цевта... 
Гърми..с усмивка лицемерна под прикритие, 
с лъжовни думи в  капани зареди стръвта... 

 

Присмиваш ли се тази вечер, отровителю? 
Трофей направи ли от женските тела? 
Заспиваш ли доволно под завивките? 
Но внимавай отвсякъде те дебне самота...

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??