Пируваш ли и тази вечер, победителю?
Пирувай.., победата бе твоя и сега.
Ловец си ти, хладнокръвен прелъстителю...
Ловец на женски, глупави сърца...
Празнуваш ли тази вечер отмъстителю?
Празнувай и отново зареди цевта...
Гърми..с усмивка лицемерна под прикритие,
с лъжовни думи в капани зареди стръвта...
Присмиваш ли се тази вечер, отровителю?
Трофей направи ли от женските тела?
Заспиваш ли доволно под завивките?
Но внимавай отвсякъде те дебне самота...
© Пламена Владимирова All rights reserved.