18.05.2017 г., 1:01 ч.

Любопитен 

  Поезия » Любовна
427 1 8

Любопитен

 

Ти знаеш ли аз колко те обичам,
и как не искам нищо във замяна,
освен в един живот със теб да тичам,
и свят да ни се вие от наслада!...

 

Дали понякога си виждала мъжете,
как влюбено и глупаво откачат?
Как примката затягат на въжето,
в агония на чувства? После плачат.

 

И знаеш ли защо са самоубийци?
От чувствата си често побесняват,
препускат като бесни финикийци,
защото любовта им отеснява...

 

А после ближат рани – алкохолни,
от тежък махмурлук и съжаления.
Любовта – галоп! Конете – болни,
юздите дръжте! Няма извинения..

 

Внимавам аз! Със теб съм в ритъм.
Обичам те така – до обожание!
Понякога досаждам, но ще питам –
при теб така ли е, така ли е?..

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
10.05.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??