6.10.2007 г., 11:49 ч.

Любов 

  Поезия
615 0 4
Любов ли е да бъдем разделени,
любов ли е да страдаме един за друг?
Да бъдем тъжни и студени,
когато някой някаде е с друг.
Аз искам да съм с тебе, разбери,
за мен си всичко ти!
Любов ми дай и аз ще ти отвърна,
не ще откажа, нито ще си тръгна!

© Усмивчица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??