Oct 6, 2007, 11:49 AM

Любов 

  Poetry
731 1 4
Любов ли е да бъдем разделени,
любов ли е да страдаме един за друг?
Да бъдем тъжни и студени,
когато някой някаде е с друг.
Аз искам да съм с тебе, разбери,
за мен си всичко ти!
Любов ми дай и аз ще ти отвърна,
не ще откажа, нито ще си тръгна!

© Усмивчица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??