20.03.2008 г., 9:44 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
677 0 6

Каква любов, каква тъга,

защо насън, защо сега,

кога дойде, не си беда,

а запечата ти във мен

отиващата си следа.

Отивай си, не искам пак

да храня чувства и мечти,

не нося вече твоя знак

в разплаканите си очи.

Защо  любов, защо тъга,

нима насън, едва сега

дойде при мене във дъжда -

отивай си, аз съм сама!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??