11.09.2010 г., 22:22 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
937 0 0

Ах, изгаря ми сърцето
като гледам в теб,
но усещам колко сме далеко -
като слънцето и бучка лед.

Ти си слънцето горещо.
Аз съм камъкът студен,
но е нужно само да се доближиш,
за да стоплиш и мен.

Веднъж сгрееш ли ме ти,
аз ще се преобразя,
ще изпълня твоите мечти
и ще те боготворя.

© Мариян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??