Мистично любовта ни окрилява,
въпросите превръща във мечти,
до Вяра страховете ни стопява,
отключва път осеян със звезди.
Пречупени посоки се събират,
задъхани се сливат в Необятно,
и две души в една душа вибрират
създали съвършенство непонятно.
© Доника Стоянова Всички права запазени