Mar 24, 2016, 6:42 PM

Любов 

  Poetry » Love
604 0 4

Мистично любовта ни окрилява,

въпросите превръща във мечти,

до Вяра страховете ни стопява,

отключва път осеян със звезди.

Пречупени посоки се събират,

задъхани се сливат в Необятно,

и две души в една душа вибрират

създали съвършенство непонятно.

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??