30.03.2017 г., 10:45 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
423 3 7

Огън. Топлина. Щурци.

Ручей.Тъмнина. Звезди.

Полъх. Дъх на детелини.

Устни с аромат – малини.

 

Стон. Въздишка. Сладък миг.

Сладострастен кратък вик.

Тишина. Безброй искри.

Влажни влюбени очи.

 

Лятна нощ. Треви. Цветя.

Златно-сребърна луна.

Огън. Топлина. Щурци.

Страст. Въздишка. Аз и ти.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??