Mar 30, 2017, 10:45 AM

Любов 

  Poetry » Love
424 3 7

Огън. Топлина. Щурци.

Ручей.Тъмнина. Звезди.

Полъх. Дъх на детелини.

Устни с аромат – малини.

 

Стон. Въздишка. Сладък миг.

Сладострастен кратък вик.

Тишина. Безброй искри.

Влажни влюбени очи.

 

Лятна нощ. Треви. Цветя.

Златно-сребърна луна.

Огън. Топлина. Щурци.

Страст. Въздишка. Аз и ти.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??