23.02.2022 г., 15:23 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
840 6 22

                  Светликът на деня изгасна

                 нощта е кадифена над  града.

                 Чувам лунната соната

                 В главата ми фанфарите ечат.

                 Любов,  магия и омая

                 сливат  се в едно море.

                 Издигам се до небесата,

                 А после съм на колене.

                 Ръцете треперят, сърцето лудее

                 камбани ехтят в тишина.

                 сънят си отива, душата немее

                 взирам се  тихо в нощта.

                 Любовта е дива, непозната

                завързва ме на кълбо,

                връхлита  стихия безпощадна

                и пърхам като пеперудено крило.

                И огънят разпалва сетивата

                и пулсът ми тупти в нощта,

               сърце се лута в светлината

                и идва, идва... любовта...

© Tаня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??