22.08.2019 г., 11:51 ч.

Любов е 

  Поезия » Любовна
595 7 10

Любов ли е - вода мълчана,
мъглица синя над река.
От нея белег ми остана -
клеймо на лявата ръка.

 

Любов ли е - върбова свирка,
сърцето вятърно тъжи.
Фалшиво есента си свирка,
рисува шарени лъжи.

 

Любов ли е  - мълчи реката,
проблясва сребърна вода.
Пулсира жигът на ръката,
изписвайки: Любов е! Да!

 

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??