Любов на екс...
Любов една, забързана такава,
която само за нощта остава,
а сутринта е все едно и също:
целувката и всеки сам към в къщи...
... И всичките въздишки и стенания
заглъхват бавно, и без оправдания,
но цял живот в интимната ти памет
откраднатите мигове те мамят!...
Коста Качев,
13.09.2014.
Охридското езеро
© Коста Качев Всички права запазени