1.02.2019 г., 16:40 ч.

Любов не като по книгите 

  Поезия
417 0 1

Недей да ми четеш от книги!
Тя любовта за всеки е различна.
Обичаш ли? Ти простичко обичаш....
И се оставяш на свойта идентичност.

Не ща да слушам аз за Чехов.
И Шекспир хич го аз не ща.
Ни ти си Ромео, ни аз съм Жулиета.
За всеки е различна любовта!

За мен е пламък, който те изгаря!
Ден по ден и час по час.
Тихата любов не я признавам.
Тя те оставя като птица със счупени крила.

Бъди ми нежност,
И радост ми бъди!
Света ми наопаки го преобръщай!
Огньове ти в сърцето ми пали,
И ураганно ме прегръщай!

Бъди ми най-довършения стих,
Бъди ми болката от ляво.
Тишината разкъсай със вик,
Ако смяташ, че за мене си заслужава!


Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??