8.03.2008 г., 9:00 ч.

Любов от 8ми клас 

  Поезия » Любовна
629 0 3
 

Ярък като огън.

Буен като вятър,

внезапен като дъжд,

греещ като слънце.

 

Дива като магия,

прииждам като фурия,

нежна като нощ,

топя се като сняг.

 

Сякаш светът е в ръцете ми,

а моят свят си ти,

сякаш потреперват и нозете ми,

в ръцете ми не си.

 

А моите въпроси са безброй,

чакам само отговора твой,

смелост да те попитам - имам ли?

Каквото искам - взимам ли?

 

Дали да рискувам,

ти чакаш ли?

Сигурно се срамувам,

ще избягаш ли?

 

Като бягаща река,

като живот във пропастта,

търся твоята ръка,

а може би и любовта...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??