4.08.2009 г., 23:18 ч.

Любов от километри 

  Поезия » Любовна
761 0 1


Зная, че тъй далеч си ти,
но от любов сърцето ми гори.
Зная, че може да не срещна твоите очи
и от това по-силно ме боли.

Не зная как във теб се влюбих,
но зная, че акъла си изгубих.
Вече съм без сърце и без душа,
защото те са в твоите ръце сега.

С цялото си същество те обичам
и във вечна любов ти се вричам.
За мен ти си деня и нощта,
за твоята любов бих дала всичко на света.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??