28.02.2017 г., 14:09 ч.

Любов от рози 

  Поезия » Любовна
991 3 7

Какво ли можех още да ти дам,

каква любов, изпълнена със рози.

От всеки цвят душа да ти създам

и все да бъдеш повече от моя.

 

И все във мен от обич да вали,

да галя теб с дъждовните си пръсти.

Какво небе от дъжд ни раздели,

щом двамата в пороя му възкръснахме.

 

Какво ли можех още да ти дам,

каква любов, изпълнена със рози.

На този свят не бива да съм сам,

защото ти във мен прокара корен!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??