Feb 28, 2017, 2:09 PM

Любов от рози 

  Poetry » Love
1020 3 7

Какво ли можех още да ти дам,

каква любов, изпълнена със рози.

От всеки цвят душа да ти създам

и все да бъдеш повече от моя.

 

И все във мен от обич да вали,

да галя теб с дъждовните си пръсти.

Какво небе от дъжд ни раздели,

щом двамата в пороя му възкръснахме.

 

Какво ли можех още да ти дам,

каква любов, изпълнена със рози.

На този свят не бива да съм сам,

защото ти във мен прокара корен!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??