14.02.2009 г., 12:17 ч.

Любов (посвещавам на съпруга ми) 

  Поезия » Любовна
2369 0 28

Елексир бъди ми, да те вкуся!

Нощ бъди, за да се скрием

с теб насаме, дори в съня си,

да преоткрием, че сме ние!

 

Бъди ми болка, да те усетя,

навътре в тебе да прозра!

Ще стана знак за ветровете -

да я разпръснат на мига.

 

Вино бъди, да ми нагарча,

във пътя ми бъди вселена!

До мене - извор, в мене - жажда,

Любов и нежност, в нас родена!

© Стойна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??